Shopping i Amsterdam – En oversikt

Amsterdam er et eventyrland for shoppere fordi shopping her er skikkelig moro. Det er en by full av variasjon og unike ting som gjør det til et ideelt shoppingmål. Her finner du både små unike butikker som tilbyr ting du ikke finner i butikker i noen andre store byer og store supermarkeder hvor du kan få alle store merker. Det er en by hvor du kan handle best av smykker, bøker, antikviteter, brukthånd og antikviteter.

Noen av de beste handlegatene i Amsterdam er -:

Kalverstaar

Det er den mest populære og travleste handlegaten i byen. Her finner du butikker som selger konkurransedyktige priser. Det beste er at det ikke er trafikk bare kjøpere. Her finner du mange kjøpesentre og flere store varehus.

P.C. Hooftstraat

Her vil du oppdage de beste butikkene i byen og vakker arkitektur. Gaten ligger i nabolaget til Amsterdam nasjonale museaum. Her finner du alle store merker, alle luksusartikler. Det er det dyreste og posh markedet. Du vil få det beste valget innen luksusartikler enten du leter etter klær, sko eller kosmetikk.

Cornelis Schuytstraat

Denne vakre gaten ligger i nærheten av P.C. Hooftstraat. Gaten er også for kostbar shopping. Her finner du den beste maten, vin, kosmetikk, gode kafeer, flere designerbutikker og Amsterdam beste blomsterbutikk.

Utrechtsestraat

Det er også en av de mest travle gatene i Amsterdam med mange butikker som tilbyr designartikler, dingser, sko, klær og også den beste platebutikken i byen. Det er morsomt å shoppe her med trange fortau, trafikk og travle restauranter, matvinbutikker som gjør stedet travelt og fullt av liv. Du finner vapebutikker her som selger vaping-tilbehør som du kan bestille online også på https://www.eleksig.no/.

Beethovenstraat

Ligger sør i Amsterdam, er det den mest elegante, moderne og praktiske å besøke gaten sammenlignet med andre gater. Her finner du gode butikker for klær, vin og sjokolade og mat. Her finner du den beste sushi i byen.

Den historiske byen Amsterdam har mange attraksjoner som trekker turister fra hele verden. Byen er fylt med vakre kanaler, museer, kafeer og kunstgallerier. Men Amsterdam er mer enn bare skjønnhet og kultur, og du kan finne flere kjøpesentre.

Author: Erik

Skriv et svar