Ferie Costa Blanca

Familie self catering Costa Blanca Ferie er som ingen anden!

Costa Blanca Holidays har en overflod af, hvad hver turist er på udkig efter i vejen for sandstrande, masser af solskin og krystalklart blåt Middelhav gør det et godt sted for en afslappende self catering ferie. Nogle af de mest populære feriemål langs kystområdet er Javea, Torrevieja, Altea, Orihuela Costa og Alicante.

Costa Blanca Holiday har så meget at byde på for din ferie nydelse spænder fra vandsport massevis såsom windsurfing og kite surfing til dykning på havbunden eller disse vrag, vi alle ser i film. Golf er i overflod så meget området er tilnavnet “Costa Golf” med hundredvis af kurser op og ned på Costa Blanca. Hvis det ikke er nok derefter blot tilbringe dagen i solen lounging på stranden, ingen steder ligesom Costa Blanca!

Lej fremragende værdi Costa Blanca Ferie fra ejere direkte.

Når du går self catering og tage en Costa Blanca Ferie villa i Javea det giver dig adgang til nogle af de fineste restauranter, barer og flere gode golfbaner i Javea område. Hvis du er en historie buff og have en ferie villa i Javea har du besøge det 12. århundrede Iglesia de San Bartolome kirken og Soler Blasco museum, hvor de har den skat af Javea (en samling af historisk smykker) på udstilling, selv om det er en kopi, det er en skal se. Cabo de San Martin og Cabo de Nao tilbyder en enestående udsigt over hele Javea område.

Dine Costa Blanca ferie vil uden tvivl tage til et besøg i Torrevieja, som har mere på tilbud end nogen ville tænke på, fra dens strandpromenade foret med barer, cafeer og restauranter til sin rolige parker, hvor du kan tage en rolig afslappende gåtur eller bare sidde og betragte dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation