Hvor du skal rejse og de Fem ting at bringe med dig

En af de mest almindelige spørgsmål, jeg hører, når taler med mennesker, der søger at rejse er “hvor skal jeg gå?”. Det svar, jeg giver dem er en meget enkel og der er “nogen steder!”. Hvad jeg har fundet at være konsekvent rigtigt med næsten alle jeg har kendt Det har rejst er, at de har elsket everyplace de har gået. Nu, det er ikke til at sige, at nogle ikke har et par uslebne erfaringer, men concensus Er det du rejser for at se forskellige dele af verden, hvert land har sin positive aspekter ligesom alle lande har nogle negative aspekter.

Det første, jeg ville gøre, er at smide væk hver forudfattede forestilling, du har i dit hoved om forskellige lande. Nu, det er ikke til at sige gå til steder, der er potentielt farlige, det er sund fornuft. Men for virkelig at finde ud af, hvor du virkelig ønsker at gå jeg ville se på, hvorfor du er interesseret i at rejse. Søger du at gå til webstedet se? Leder du efter en mere naturlig rejseoplevelse I.E vandreture, bjergbestigning, etc.? Eller er du på udkig efter en dejlig afslappende ferie med strande og palmer?

For at være ærlig Du kunne virkelig være på udkig efter alle disse ting! Et godt sted at starte er med bekvemmelighed, du kender folk, der bor i udlandet? Det er, hvad fremdrives mig at rejse til Europa og gav mig ekstra skub til virkelig at rejse. Dernæst Er du interesseret i specifikke kulturer? Jeg anbefaler for din første gang rejser, gå se somethingthat har fanget øjet gennem årene!

Roderick Eime – 2010

Det er en fantastisk måde at lette dig ind i de kulturelle forskelle USA har med næsten alle andre lande. Samlet dog, jeg tror virkelig, at du ikke kan gå galt, uanset hvor du, verden er et smukt sted. Farten er der visse ting, du bør aldrig fanget uden, her er mine fem vigtigste elementer …

 

Denne første er meget vigtigt. Ligegyldigt hvor du går, for at komme dertil du kommer til at bruge dit pas. Det er nødvendigt, at du har det med dig næsten hele tiden. Mens der er lande certainement, der anses for sikker og venlig, er det altid en god idé at have dit pas med dig i tilfælde af nødsituationer.

2. Penge.

Uanset hvor du rejser til, gøre surethat har du dine penge veksles til den valuta, landet campusser. Må ikke være så turist, der forsøger at få lokalbefolkningen til at acceptere dollars regningen, ingen kan lide den fyr. Det er overpris vigtigt emne på grund af nødsituationer. Der har været mange tilfælde, hvor min kredit / betalingskort ikke har arbejdet, når jeg har været i udlandet, og jeg havde brug for elementet ret dengang og der. Altid har kontanter (i den rigtige valuta) på hånden, når de rejser.

Minamie’s Photo – 2007

3. Ordbog.

Nu ved jeg, denne ene Synes en smule mærkeligt, men du ville blive overrasket over hvor praktisk en ordbog virkelig Kunne være. Blot ved at få et ord ud œThe fleste mennesker vil være i stand til at regne ud, hvad du beder om, eller hvad du prøver at fortælle dem. Hvis du ikke er heldig nok til at have en guide med dig, der taler det naturligt sprog, Kunne en lomme ordbog virkelig gå langt.

4. Vand.

Dette er endnu en Det lyder mærkeligt, men er et must, mens du går på gaderne i en fremmed by. Du er nødt til at huske, at disse byer er meget anderledes end amerikanske byer. Når du går op til en restaurant og bede om et glas vand De vil faktisk debitere dig eller endda afvise. Det er en sikker satsning, especiallywhen det er varmt, til at bære en flaske vand for dig selv. Du vil takke mig senere.

5. Et Smil!

Cheesy, jeg kender, men det er virkelig så sandt! Være en glad turist, Be Happy At Du udforske nye steder. Selv om det er ikke, hvad du forventede, bare nyde at være der. Jeg ser så mange mennesker, der er elendige, mens de er på ferie Fordi det er for varmt eller De fik ikke at gøre, hvad de ønskede at gøre. Mit råd, gå med strømmen og holde på smilende.

Author: Erik

Skriv et svar