Måder, du kan nyde bedre taxa

Taxa rejse er meget praktisk og hurtig, og det faktum, at nu kan du hail ned en taxa direkte fra din smartphone tager bekvemmelighed til et meget højere niveau. Men selv med alt det praktiske ved at bruge en taxa for at komme til, hvor du ønsker at være, du vil være sikker på, at du får overkommelige og rimelige billetpriser afhængig af afstanden. Hvis du er bevidst om at spare nogle penge selv, mens du nyder taxi service, der er forskellige måder, du kan sørge for, at du gemmer nogle gode beløb hver gang du bruger en taxa.

Undersøg taxa – Det er ikke svært at gøre, især nu, at der er meget pålidelige taxa billetpris estimatorer. Brug af estimater du kan sammenligne mellem tjenesteudbyderne og rejsemuligheder, de har, så du vælge, hvad der virker for dine økonomiske evner på det aktuelle tidspunkt. Med så megen konkurrence og pakker taxi rejse, vil du helt sikkert finde rimelige billetpriser, der arbejder for dig.

Brug nye bruger promo koder – At fremme nye brugere, taxi udbydere tilbyder rabatter eller kuponer. Brug af disse promo koder kan du nyde gratis rides eller nedsatte rider til din foretrukne placering. Regelmæssige abonnenter kan også nyde lignende rabat i høj grad spare penge, når du bruger en taxa til deres bekvemmelighed. Du kan nemt finde sådanne kuponer og promo-koder på de officielle hjemmesider, som opererer inden for dit lokalområde eller fra associerede kilder.

Matthew Hurst – 2011

Brug andet sted at finde din tur – Surge prisfastsættelse er meget almindeligt, især i områder og kvarterer, der har høje krav. Peak timer synes at være mest berygtet for sådanne pris stigninger. For at imødegå dette, så prøv at rejse uden overbelastede radier; bording en taxa en blok fra din specifikke placering eller endda en mile fra det samme kan gå langt i at spare dig nogle penge på rejse. Bortset fra at træde længere fra pickup stedet, kan du gøre det samme med drop off point for at nyde billetpris satser selv i myldretiden.

Del din tur – Nogle taxa udbydere gør det muligt for dig at dele forlystelser, så du kan opdele billetpris med de venner, du deler turen med. Hvis du ikke er bange én bit om at dele din taxatur med mennesker, der kan være helt fremmede, kan den delte billetpris funktionen nu tilgængelig i de fleste udbydere spare dig for en masse penge. Hvis du går den samme rute med en række venner, så er dette absolut en funktion, der kan fungere godt for dig så langt som retfærdige taxi er berørt.

Se venner til en taxi service provider – Moderne taxier give dig kredit for hver henvisning du får tilmeldt dig med dem. Du kan samle æren for hver person, der slutter sig til taxi-netværket og til sidst kan du bruge kredit til at nyde gratis forlystelser. I sidste ende er det en win / win situation for dig og tjenesteyderen; du gemme din billetpris penge og taxa selskabet får nye potentielle kunder.

Author: Erik

Skriv et svar