Shopping i Amsterdam – En översikt

Amsterdam är ett underland för shoppare eftersom shopping här är riktigt kul. Det är en stad full av variation och unika saker som gör den till en idealisk shoppingdestination. Här hittar du både små unika butiker som erbjuder saker du inte hittar i butiker i andra stora städer och stora stormarknader där du kan få alla större märken. Det är en stad där du kan handla det bästa av smycken, böcker, antikviteter, begagnade och antikviteter.

Några av de bästa shoppinggatorna i Amsterdam är -:

Kalverstaar

Det är den mest populära och mest trafikerade shoppinggatan i staden. Här hittar du butiker som säljer konkurrenskraftiga priser. Det bästa är att det inte finns några trafik bara köpare. Här hittar du många köpcentra och flera stora varuhus.

PC Hooftstraat

Här kommer du att upptäcka de bästa butikerna i staden och den vackra arkitekturen. Gatan ligger i närheten av Amsterdams nationalmuseum. Här hittar du alla större märken, alla lyxvaror. Det är den dyraste och finaste marknaden. Du får det bästa valet inom lyxartiklar oavsett om du letar efter kläder, skor eller kosmetika.

Cornelis Schuytstraat

Denna vackra gata ligger nära PC Hooftstraat. Gatan är också för dyr shopping. Här hittar du bästa mat, vin, kosmetika, bra kaféer, flera designerbutiker och Amsterdams bästa blomsterbutik.

Utrechtsestraat

Det är också en av de mest trafikerade gatorna i Amsterdam med många butiker som erbjuder designervaror, prylar, skor, kläder och också den bästa skivbutiken i staden. Det är roligt att handla här med trånga trottoarer, trafik och livliga restauranger, matbutiker som gör platsen livlig och full av liv. Du hittar vape-butiker här som säljer vapingtillbehör som du kan beställa online också på https://www.eleksig.no/ .

Beethovenstraat

Beläget i södra Amsterdam, är det det mest eleganta, moderna och bekvämt att besöka gatan jämfört med andra gator. Här hittar du bra butiker för kläder, vin och choklad och mat. Här hittar du den bästa sushi i stan.

Den historiska staden Amsterdam har många attraktioner som lockar turister från hela världen. Staden är fylld med vackra kanaler, museer, kaféer och konstgallerier. Men Amsterdam är mer än bara skönhet och kultur, och du kan hitta flera köpcentra.

Author: Erik

Lämna ett svar