Var du ska resa och de fem sakerna du kan ta med dig

En av de vanligaste frågorna jag hör när jag pratar med människor som vill resa är ”vart ska jag gå?”. Svaret jag ger dem är väldigt enkelt och det finns ”någonstans!”. Det som jag har hittat är ständigt rätt med nästan alla jag har känt Det har rest är att de har älskat varje plats de har åkt. Detta är inte att säga att vissa inte har några grova erfarenheter, men konsensus. Är det du reser för att se olika delar av världen, har varje land sina positiva aspekter precis som alla länder har några negativa aspekter.

Det första jag skulle göra är att kasta bort alla förutfattade tankar du har i ditt huvud om olika länder. Nu är det inte att säga att gå till platser som är potentiellt farliga, det är sunt förnuft. Men för att verkligen ta reda på vart du verkligen vill gå skulle jag titta på varför du är intresserad av att resa. Vill du gå till webbplatsen se? Letar du efter en mer naturlig reseupplevelse IE-vandring, bergsklättring etc.? Eller letar du efter en trevlig avkopplande semester med stränder och palmer?

För att vara ärlig kan du verkligen leta efter alla dessa saker! Ett bra ställe att börja är med bekvämlighet, känner du människor som bor utomlands? Det var det som fick mig att resa till Europa och gav mig extra tryck för att verkligen resa. Nästa Är du intresserad av specifika kulturer? Jag rekommenderar för första gången du reser, se något som har fångat ditt öga genom åren!

Roderick Eime – 2010

Det är ett bra sätt att lindra de kulturella skillnader som USA har med nästan alla andra länder. Sammantaget tror jag verkligen att du inte kan gå fel oavsett var du är, världen är en vacker plats. Flytten är att det finns vissa saker du aldrig ska fånga utan, här är mina fem viktigaste element …

 

Denne første er meget vigtigt. Ligegyldigt hvor du går, for at komme dertil du kommer til at bruge dit pas. Det er nødvendigt, at du har det med dig næsten hele tiden. Mens der er lande certainement, der anses for sikker og venlig, er det altid en god idé at have dit pas med dig i tilfælde af nødsituationer.

2. Penge.

Uanset hvor du rejser til, gøre surethat har du dine penge veksles til den valuta, landet campusser. Må ikke være så turist, der forsøger at få lokalbefolkningen til at acceptere dollars regningen, ingen kan lide den fyr. Det er overpris vigtigt emne på grund af nødsituationer. Der har været mange tilfælde, hvor min kredit / betalingskort ikke har arbejdet, når jeg har været i udlandet, og jeg havde brug for elementet ret dengang og der. Altid har kontanter (i den rigtige valuta) på hånden, når de rejser.

Minamie’s Photo – 2007

3. Ordbog.

Nu ved jeg, denne ene Synes en smule mærkeligt, men du ville blive overrasket over hvor praktisk en ordbog virkelig Kunne være. Blot ved at få et ord ud œThe fleste mennesker vil være i stand til at regne ud, hvad du beder om, eller hvad du prøver at fortælle dem. Hvis du ikke er heldig nok til at have en guide med dig, der taler det naturligt sprog, Kunne en lomme ordbog virkelig gå langt.

4. Vand.

Dette er endnu en Det lyder mærkeligt, men er et must, mens du går på gaderne i en fremmed by. Du er nødt til at huske, at disse byer er meget anderledes end amerikanske byer. Når du går op til en restaurant og bede om et glas vand De vil faktisk debitere dig eller endda afvise. Det er en sikker satsning, especiallywhen det er varmt, til at bære en flaske vand for dig selv. Du vil takke mig senere.

5. Et Smil!

Cheesy, jag vet, men det är verkligen så sant! Var en lycklig turist, var glad att du utforskar nya platser. Även om det inte är vad du förväntade dig, bara njut av att vara där. Jag ser så många människor som är eländiga när de är på semester eftersom det är för varmt eller att du inte fick göra vad de ville göra. Mitt råd, gå med flödet och fortsätt le.

Author: Erik

Lämna ett svar